تجهیزات سورتینگ

خواص سبوس برنج

برنج آستانه اشرفیه بنج اعلاء برنج هاشمی

خواص سبوس برنج

خواص سبوس برنج
پس از گندم، برنج دومین غله مهم در دنیا محسوب میشود. برنج ماده غذایی بسیار مفیدی است که مصرف آن البته به شیوه درست و کامل برای سلامتی انسان لازم است. پس از جداسازی سبوس از روی برنج قهوه ای 72 درصد مواد مغذی موجود در یک دانه کامل برنج همراه با سبوس از آن جدا شده که در حال حاضر بیش از 90 درصد آن تبدیل به ضایعات میگردد و الباقی بعنوان خوراک دام استفاده میگردد. بدلیل وجود فعالیت آنزیمهای لیپاز، آلودگیهای میکروبی و رطوبت بالای موجود در سبوس خام، این محصول پس از مدت حدود 20 روز کاملا تخریب شده و قابلیت مصرف غذایی را از دست خواهد داد. امروزه متخصصین صنعت غذا طی فرایندهایی از فعالیت آنزیمهای سبوس جلوگیری کرده و با از بین بردن آلودگی میکروبی آن محصولی کاملا سالم و طبیعی، مطابق با استانداردها، خوش عطر و خوش طعم همراه با زمان ماندگاری بالا تولید میکنند.
سبوس حدود 10 درصد از وزن یک دانه برنج را تشکیل میدهد و همین مقدار هم طبق توصیه متخصصان تغذیه طب نوین و سنتی بعنوان مکمل برنج سفید و در کنار آن باید مصرف شود. از سبوس برنج فرآوری شده میتوان برای جلوگیری و درمان بیماریهای شایع بسیاری مانند: ضعف سیستم ایمنی بدن، انواع سرطان ها خصوصا سرطان کولون، بیماریهای معده و روده، ناراحتی های قلبی، یبوست، مشکلات کبد و کلیه، التهابات مزمن آلرژیک، چاقی اطراف شکم، خشکی و ترک پوست، ریزش مو، استفاده کرد.

مطالب مرتبط